L’Ajuntament, el Consorci de Benestar Social (CBS), el Casal dels Infants i la Fundació Bancària la Caixa renoven el conveni de col·laboració per continuar implementant el Pla Comunitari a Salt

19/04/2018

 

 

El passat dimecres, 18 d’abril, s’ha celebrat l’acte de signatura del conveni entre les entitats que implementen el projecte d’Intevenció Comunitària Intercultural (ICI), que té com a objectiu “impulsar un model d’intervenció social en contextos multiculturals que promogui un desenvolupament comunitari intercultural i una societat cohesionada”.
Amb aquesta renovació del conveni fins al mes d’agost, amb perspectives de continuïtat, es referma el suport de la Fundació Bancària la Caixa vers el procés de contrucció conjunta del Pla Comunitari de Salt, en el qual hi ha implicats un gran nombre de tècnics i professionals del territori, així com entitats i associacions ciutadanes que fan xarxa per tal d’assolir aquest objectiu comú i compartit.
Entre els compromisos adquirits per l’Ajuntament i el CBS hi figura el de “consolidar un espai de trobada dels diferents agents que intervenen en l'organització comunitària” i “impulsar accions que permetin la participació de recursos professionals, de forma transversal, des de les diferents àrees municipals per al desenvolupament d'una acció comunitària integral, eficient i sostenible”.

Per la seva banda, la Fundació Bancària la Caixa, aporta al territori 35.000 euros entre gener i agost per tal de facilitar el desplegament del Pla Comunitari i generar accions que facilitin els espais de “trobades improbables”, tal i com ha remarcat el subdirector general de la Fundació, Marc Simón.

Tant l’alcalde, Jordi Viñas, com el regidor d’Acció Social, Ferran Burch, han manifestat la seva satisfacció per l’evolució del projecte en els darrers mesos i han destacat el fet de que gràcies a això s’està aconseguint crear una estructura a partir de la qual millorar la intervenció i la vinculació amb ciutadania.

El projecte ICI es va iniciar a Salt al setembre de l’any 2010 i suposa una forta i decidida aposta per la cohesió social i la convivència a Salt a través de l’acció comunitària.    

 

A la foto d'esquerra a dreta: Jaume Busquets, president del Consorci de Benestar Social; Jordi Viñas, alcalde de Salt; Rosa Balaguer, directora del Casal dels Infants i Marc Simón, subdirector general de la Fundació Bancària la Caixa.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now