Campanya per un entorn més net i bonic

05/03/2018

 

La campanya de sensibilització sobre la cura de l’espai públic està impulsada des de la comissió d’Entorn i té com a objectiu coresponsabilitzar a la població sobre la necessitat de mantenir els nostres carrers i les nostres places netes i boniques.

Ja al maig de l'any passat vam iniciar les accions amb algunes dinàmiques participatives amb mares i nens i nenes del parc de l'entorn del Mas Mota. De les reflexions fetes van sortir dues idees: embellir el parc amb plantes, i vam fer una plantada amb els nens i nenes de l'Espai Lector; i posar senyalització per indicar la necessitat de mantenir net el marc, sobre tot pel que fa a excrements de mascotes.

Ja entrat l'hivern vam continuar amb una fase de consulta veïnal per recollir opinions i idees sobre com portar a terme la campanya. Amb tot el material recollit i les fotos fetes pels nois i noies del Cau de Can Tona, els joves de l'Estació Jove van elaborar uns cartells que vam mostrar durant la jornada de sensibilització que vam celebrar el dia 13 de desembre a la plaça Catalunya. La jornada va ser un bon moment per recollir noves idees i sensibilitzar els veïns i veïnes sobre la necessitat de fer un front comú contra la brutícia i les caques. 

Actualment centrant els esforços en evitar les caques dels gossos als carrers, ja que aquesta és considera una de les principals problemàtiques, juntament amb les deixalles voluminoses abocades als contenidors.

Amb els dibuixos realitzats pels nois i noies del JUGUEM?, l'Espai Lector i el Centre Obert Adolescent (COA) hem elaborat un flyer que distribuirem àmpliament per tot el municipi, en coordinació amb l'àrea de Salut i un cop validat per les àrees implicades.
En la campanya estan implicades les àrees de Medi Ambient i Salut i Qualitat de Vida de l’Ajuntament i tenim pendent contactar amb l’Àrea de Promoció de la Ciutat. A més, hi col·laboren diverses entitats i recursos del municipi i compta amb la participació dels nens i nenes del JUGUEM?, el Casal Obert Adolescent del Casal dels Infants, l’Espai Lector i el Cau de Can Tona.  
 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now