Joves i projectes vitals a Salt

01/03/2018

Des de la Comissió de Diversitat i Participació del Pla Comunitari es va realitzar, el passat divendres 9 de febrer, la primera dinàmica amb joves de Salt. En aquesta trobada es va parlar de les vivències personals en relació a crear el seu projecte de vida a Salt i les seves dificultats atès que no sempre troben un reconeixement de les seves formes de vida heretades d'altres països d'origen en relació a una identitat saltenca que no sempre els representa.

A mitjans d’abril hi ha programada una segona trobada amb joves per continuar aprofundint el debat i abordar les principals inquietuds d’aquest col·lectiu

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now