Èxit de participació en la Trobada del Pla Comunitari

18/12/2017

En nom de l'Equip Comunitari i de totes les persones implicades en l'organització de la Trobada del Pla Comunitari volem agrair sincerament la participació de totes les persones que el divendres 15 de desembre vau venir a l'Auditori de la Coma Cros i vau aportar les vostres idees, energies i entusiasme a aquest procés que també és el vostre!!

Gràcies als i les representants de les associacions de veïns i veïnes, professionals de l'Administració pública i d'entitats del Tercer Sector, representants polítics i al responsable del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l'Obra Social la Caixa... gràcies també a les companyes del projecte ICI de Marianao, a Sant Boi de Llobregat, per compartir amb nosaltres les seves experiències, i als veïns i les veïnes que van participar a títol individual... 

 

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now