El 15 de desembre celebrem la "Jornada del Pla Comunitari de Salt", una trobada per créixer junts i juntes

03/11/2017

El dia 15 de desembre al matí tindrà lloc la Jornada del Pla Comunitari de Salt, una activitat que té un triple objectiu; d'una banda es vol generar un espai de diàleg entre els tres actors de la comunitat: els representants polítics, la ciutadania i els i les professionals tècnics que treballen al municipi. A la vegada, es pretén donar a conèixer el Pla Comunitari a la ciutadania i animar a participar a tothom que ho vulgui i contribuir junts i juntes a millorar la cohesió social i la convivència intercultural a Salt. 

 

 

 

 

 

Us animem a participar-hi i a que feu la vostra inscripció a través del següent formulari per tal de facilitar l'organització de l'activitat. Com veureu, us demanem que trieu el tema que més us interessa dels cinc proposats ja que en la segona part de la Trobada treballerem per grups en funció dels reptes definits en el marc del Pla Comunitari. 

 

Moltes gràcies per la vostra implicació... US HI ESPEREM!!!

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now