Èxit de la Primera Fira d'Intercanvi de Joguines

22/05/2017

 

Més d'un centenar de persones, majoritàriament infants, joves i mames, es van aplegar divendres passat a la plaça de la Massana amb la il·lusió de donar vida a una joguina usada i de passar una bona estona jugant.

La Fira ha estat organitzada per una grup de joves del programa VIP-Gold, de l'Estació Jove, 

que han treballat durant mesos per elaborar una proposta atractiva en la qual nens i nenes poguéssin intercanviar les seves joguines i gaudir d’una tarda plena d’opcions per passar-s’ho be amb la família: jocs de taula, taller de pinta-cares, circ i... el ritme de la Banda d'en Pere Botero!

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now