S'activen les comissions per reptes

23/10/2017

 

Entre els mesos de setembre i octubre, els membres de l’Equip Tècnic de Relació (ETR) del Pla Comunitari d’Infants, Joves i Famílies han impulsat l’activació de les comissions que han de donar resposta als REPTES marcats en el marc del Pla.

 

Les comissions (Famílies, Infants i Joves, Salut, Diversitat i Participació i Entorn) tenen com a objectiu identificar quines són les principals necessitats dins de cada un dels àmbits i proposar accions que hi donin resposta o bé reforçar allò que ja existeix.

 

Per tal de posar en marxa les accions es generaran grups de treball, més operatius, que dissenyaran les accions i promouran que es portin a terme, sempre amb el suport de les respectives comissions.

 

Cada un/a dels membres de l’ETR és el/la referent d’una de les comissions i és per això que han convocant a diferents persones afins a cada un dels reptes, ja siguin tècnics del territori o d’altres administracions, membres d’entitats, representants de col·lectius... per tal de treballar conjuntament des dels diferents àmbits però de forma interconnectada.

 

 

Treball enxarxat

 

Amb aquest sistema de funcionament pretén enxarxar les entitats i els recursos que ja existeixen al territori implicant també a la ciutadania per treballar conjuntament.

Fins al mes d’abril passat van funcionar, en el marc del Pla Comunitari, dues comissions: Salut, que encara continua amb la seva dinàmica de treball habitual, i la comissió d’Infants, Joves i Famílies, a la qual hi participaven una quinzena de persones, professionals de diferents projectes i serveis. Aquesta darrera comissió, massa àmplia, s’ha desdoblat en dues, en resposta a dos dels reptes: Famílies, d’una banda, i Infants i Joves, de l’altra. Aquesta nova ordenació de les comissions facilitarà l’organització i la realització d’accions concretes amb participació diversa, aconseguint així un major i millor impacte.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now