La Xarxa Educativa de Salt demana a  l’Ajuntament que elabori una diagnosi per valorar la situació de segregació escolar als centres educatius

20/07/2017

 

Un grup de representants de diferents AMPES, entitats del Tercer Sector i equips directius dels centres educatius de Salt van presentar el dia 17 de juliol una instància al registre de l’Ajuntament per tal de sol·licitar formalment que l’Administració local elabori una diagnosi complerta sobre la situació que pateix la comunitat educativa.

Les entitats adherides a la Xarxa Educativa són el Seminari de directores i directors de centres públics de primària i secundària de Salt, el Consell de Ciutat, el Consell Escolar Municipal, l’Escola d’Adults, la FAPAC, la Fundació Gentis, la Fundació SER.GI, Càritas Salt, El Casal dels Infants, i les AMPAS de les escoles Les Arrels, El Veïnat, Les Deveses, Silvestre Santaló, El Gegant del Rec, La Farga i Silvestre Santaló, i les AMPAS dels instituts Salvador Espriu i Salvador Sunyer.

Des del Pla Comunitari es dóna suport a aquest procés que té com a objectiu elaborar conjuntament un Pla Educatiu de Ciutat que permeti millorar el rendiment escolar dels nens i nenes, fomenti la cohesió social i eviti l’estigmatització de determinats centres i col·lectius.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now