Monitors i monitores dels casals d’estiu de Salt es formen per millorar la qualitat de l’atenció als infants

19/06/2017

 

Nou monitors i monitores de quatre de les entitats que ofereixen casals d’estiu a Salt van participar en la sessió formativa que es va oferir el 16 de juny des del Pla Comunitari i l’Àrea d’Integració i Convivència, en coordinació amb la comissió de Casal d’Estiu.La formació, tractar sobre “ les necessitats educatives especials”, té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de l’oferta i, alhora, proporcionar un espai de trobada i un intercanvi d’experiències i inquietuds entre els monitors i monitores.Aquesta primera experiència formativa va ser molt ben valorada pels assistents i es preveu poder continuar oferint-la de cares als propers anys amb temàtiques d’interès per a monitors/es i coordinadors/es dels diferents casals de Salt.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now