Juguem? és un projecte socioeducatiu que actua en el medi obert de Salt. Es desenvolupa en l'àmbit d'infància, joves i les seves famílies en l'espai públic. Fonamentalment, es materialitza en tres actuacions: activitats culturals i esportives en horari extraescolar, prevenció i detecció precoç de casos de vulnerabilitat i treball comunitari en l'espai públic. És un projecte elaborat de forma transversal per ordenar i articular els diferents serveis socioeducatius del municipi.

La Xarxa de Tallers amb Famílies (XTF) és un programa que té com a objectiu d'oferir espais de trobada per tal de millorar les capacitats i les habilitats de les famílies a través de diferents  activitats.

L'Espai gestionat per entitats del municipi que representa un punt de trobada obert a la ciutadania a través d'una programació d'activitats diverses i variades dirigides a tots els públics.

Des del 2010, l'entitat se suma al teixit associatiu de Salt, cridada pel repte d’aportar experiència i valor a la realitat intercultural de la ciutat. De la mà del seu teixit associatiu, que cedeix espais comunitaris, i de les escoles públiques, genera també propostes educatives per a infants, joves i famílies. Avui és una entitat arrelada a la ciutat que ha anat coneixent i estimant de la mà del voluntariat, dels veïns i les veïnes i de les entitats.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now